Coaching & Opleiding

Wij begeleiden mensen maar ook bedrijven bij vraagstukken op het gebied van

  • Vitaliteit
  • Loopbaancoaching
  • Motivatietrainingen, niveau 1 opleidingen

Arbeidsbemiddeling

Wij begeleiden mensen maar ook bedrijven bij vraagstukken op het gebied van

  • Re-integratie
  • Recruitment
  • Uitzenden

Persoonlijke Benadering

Job&Me onderscheidt zich door een persoonlijke benadering van haar klanten. We streven ernaar om de unieke behoeften en doelen van elke klant te begrijpen en daarop in te spelen.

Uitgebreid Netwerk

Met een breed netwerk van werkgevers en professionals kan Job&Me de juiste match tot stand brengen tussen kandidaten en vacatures. Dit vergroot de kans op een succesvolle en langdurige samenwerking.

Expertise in de Branche

Onze teams beschikken over diepgaande kennis en ervaring in specifieke sectoren. Dit stelt Job&Me in staat om gerichte en relevante diensten aan te bieden, waardoor zowel werkgevers als werknemers profiteren van sectorgerichte expertise.

Innovatieve Wervingsmethoden

Job&Me maakt gebruik van innovatieve wervings- en selectiemethoden om de meest geschikte kandidaten te vinden. Dit omvat mogelijkheden zoals online assessments, video-interviews en andere moderne tools om effici├źntie en nauwkeurigheid te waarborgen.

Continue Ondersteuning

We streven ernaar om een langdurige relatie op te bouwen met zowel werkgevers als werknemers. Onze ondersteuning stopt niet bij het plaatsen van een kandidaat; we blijven betrokken om ervoor te zorgen dat zowel werkgevers als werknemers succesvol blijven en gedijen.

Focus op Diversiteit en Inclusie

Job&Me heeft een toewijding aan diversiteit en inclusie. We streven ernaar om gelijke kansen te bieden aan alle kandidaten, ongeacht achtergrond, geslacht of andere kenmerken, wat resulteert in een inclusieve en dynamische werkomgeving.

Transparante Communicatie

Open en eerlijke communicatie staat centraal bij Job&Me. We zorgen ervoor dat zowel werkgevers als werknemers volledig op de hoogte zijn van het wervingsproces, verwachtingen en mogelijke uitdagingen.

Snelle Respons en Resultaten

Job&Me begrijpt het belang van tijd in de zakelijke wereld. We streven ernaar om snel te reageren op aanvragen, vacatures snel in te vullen en kandidaten te plaatsen met een focus op kwaliteit en geschiktheid.